sobota 30. července 2016

EBAY #2|Sluneční brýle, obaly na mobil




Konečně jsem zase získala téma na napsání článku a opět se vracím se svým nákupem z Ebay. Vůbec první objednávku z Ebay jsem učinila minulý rok na podzim. Co jsem si tehdy koupila si můžete prohlédnout ZDE. Teď už ale o letošní objednávce. Opět jsem si vybrala dvoje sluneční brýle (asi mám pocit, že jich mám málo :D) a dva obaly na mobil, protože naše zlatíčka je potřeba chránit. Čekala jsem, až mi všechny věci přijdou, abych vám je mohla doporučit, nebo vás naopak odradit. A ta chvíle nastala dnes.
Vše jsem si objednala během soboty 25. června (ano, tak dlouhuo jsem čekala). E - maily o odeslání věcí od svých majitelů mi přišly téměř hned (maximálně v neděli). Už jen zbývalo čekat, až produkty dorazí.

Obal se slony: 88,51 Kč
Jako první se mi do schránky dostal obal se sloníky. Bylo to 4. července. Dorazil pořádně zabalený a vystlaný, aby se po cestě nezlomil. Je z pevného plastu a i bílý vzor vypadá, že něco vydrží. Na mobil sedí krásně, ale spodní a horní hranu a foťák moc nechrání, takže ho nosím spíš na parádu. Sundávat jde hůř a vždy se bojím, že si mobil odřu, ale už jsem ho měnila tolikrát a škrábanec nikde :)

Rose gold obal: 71,10 Kč
11. července dorazil i druhý obal. Na mobil se lehce nasazuje a sundává o něco lépe, než obal se sloníkama. Bude to i tím, že je celý gumový, takže se nebojím, že mobil někde poškrábe. Navíc ho chrání ho ze všech stran, za což jsem strašně ráda. Vždy, když jedu někam do přírody, beru jedině tenhle obal, kdyby se mobilu náhodou chtělo spadnout.


Růžové brýle: 101,00 Kč
Růžové brýle přišly v týdnu 11. - 17. července (to je tak, když si to hned nezapíšete a máte sklerózu :D) Ty mi udělaly obrovskou radost. Jsou totiž z toho pevného, tlustého plastu! Je pravda, že jsou trochu větší (Nejsou asiati malí? :D), ale to vůbec nevadí, protože se mi nosí naprosto skvěle a od té  doby, co přišly, jsem nepoužila jiné. Takže tyhle brýle vám můžu jedině doporučit!

Hnědé brýle: 48,97 Kč
Na hnědé brýle jsem čekala nejdéle. Přišly až 28. července. Jsou z tenoučkého plastu a strašně lehké, takže se trochu bojím, že je někde rozbiju. Levou ručičkou se hýbe ztuha. I přes všechny tyto nedostatky je mám ráda, protože jsou pohodlné, nikde netlačí a když je budu nosit v pevném obalu, nemusím se bát, že se mi někde rozbijou :)
Vaše Luci
(Canon eos 1000D, 50mm/1, 8 STM)

2 komentáře :

  1. Moc krásné věcičky. Já zatím furt nesebrala odvahu objednávat z ebay. Kamarádky z intru už několikrát objednávali a vychvalovali, ale já prostě nevím. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Na jednu stranu ti závidím, protože když si člověk objedná jednu věc, tak se to pak těžko zastavuje :D Ale myslím, že bys to měla zkusit, docela se to cenově vyplatí :)

      Vymazat

Děkuju za každý komentář :)