středa 9. března 2016

Healthy tips #2|JAK SE CÍTIT LÉPE PŘI CVIČENÍ

Myslím, že vás teď trochu zahltím radami, jak na zdravý životní styl. První tip jsem napsala minulý týden. Můžete se na něj podívat TADY. Popsala jsem tam pár rad, jak začít cvičit a dočtete se i o aplikacích, které ráda používám. Se začátky samozřejmě souvisí i výdrž! Já sama s ní bojuju dost často. V následujících odstavcích zjistíte, jak bojuju se slabými chvilkami při mých trénincích.

1. ZABAVTE SE. Pokud běžíte v zimě, pozorujte sníh okolo sebe, podívejte se před sebe a zkoumejte, kde je led, abyste neuklouzli. Pokud běžíte v létě, nasávejte to sluníčko, v dešti Vám bude chybět, vnímejte, jak je krásně teplo. Vždycky je něco, co je zajímavé, stačí se jen rozhlédnout a nasávat přírodu kolem Vás! :)

2. DÝCHEJTE. Soustřeďte se, abyste se nadechovali nosem a při tom se Vám rozšiřoval hrudník do stran a při výdechu pusou zpěvňujte střed těla. Můžete se zaměřit na celé postavení. Buďte narovnaní, vytahujte se za hlavou a za chodidly.

3. PŘEDSTAVUJTE SI. Vždycky když dělám angličák, už při třetím nemůžu. Postavím se a řeknu si: "Ne! ty nepřestaneš! Představ si to tělo, jaké můžeš mít za pár měsíců, když to zvládneš! A jakou budeš mít radost, žes to docvičila!" Nebuďte na sebe měkký, dejte si pořádně do těla a myslete na tu vysněnou postavu!

Co děláte Vy, když se cítíte na pokraji svých sil? :)
Vaše Luci

8 komentářů :

  1. Skvělý! Já si vždycky právě taky říkám a představuji si jak bych mohla vypadat (i když asi tak nikdy nebudu vypadat:-D)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já tak vypadat taky nikdy nebudu :D Ale inspirace a motivacce je to dobrá!

      Vymazat
  2. Musím zaviesť to predstavovanie si :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se při cvičení hrozně dobře přemýšlí, takže mi to všechno hrozně rychle uteče ani nevím jak..
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám pár lidí, kteří to mají stejně, ale já nějak nejsem schopná přemýšlet. Cvičení je pro mě takový útěk, kdy vypínám a soustředím se na to, co dělám...

      Vymazat

Děkuju za každý komentář :)