pondělí 4. ledna 2016

CHRISTMAS PRESENTS 2015

Vlna internetových příspěvků, co kdo dostal k Vánocům, už asi přešla na "Šťastný nový rok". Já se ale vracím a chtěla bych Vám ukázat, co jsem dostala letos v minulém roce za dárečky. Když jsem je postupně rozbalovala, nevěděla jsem, co by to mohlo být. Potom jsem uviděla kousek krabice a došlo, že o tom vlastně vím. A takhle to bylo téměř u všeho. I přes to, že jsem tedy o skoro každé věci věděla, jsem šťastná, že je mám a používám je snad každý den. Při nejmenším se na ně alespoň dívám. :D
Největším překvapení byly věci z Lush. Dostala jsem bombu zvanou Frozen a nějaký čistící gel s výtažky z mořské řasy. Je mi líto použít bombu najednou, takže ji vypotřebovávám postupně. A musím říct, že krásně provoní koupelnu! 
Asi největší radost (až po kosmetice Lush, tu nic nepřekoná) mám z voňavky. Je to jedna z prvních takových těch pořádných, dospěláckých. Jediná dražší, co jsem kdy vlastnila, byla od Katy Perry. Tahle je od Roberta Verina a jmenuje se Gold bouquet. Dá se sehnat v Sephoře. Voní krásně sladce, takže se hodí spíše na mladší. Stačí jedno stříknutí a je krásně cítit skoro celý den.
Takové překvapení byly rukavice. Věděla jsem, že je budu mít, ale ne, že je dostanu pod stromeček. Pletla mi je babička a na takovéhle zimy jsou naprosto ideální. 
Svícen a karty pro mě byly překvapením. Mám se pokaždé snaží dát něco, o čem daný čověk neví. Paměťovou kartu do mobilu mi nadělil děda, protože věděl, že se mi zrovna rozbila.
Teď už zbývají jen dva dárky - Olaf a eos balzám. Jsou to věci, které mi dali moji kamarádi. Z obou věcí mám strašnou radost a tak nějak jsem si je přála. Pokud mě sledujete déle, tak víte, že Frozen miluju a mám i tričko (můžete vidět v outfitu zde).
S letošními vánočními dárkami jsem naprosto spokojená. Jak s těmi, co jsem dostala, tak s těmi, co jsem darovala. Myslím si, že šťastnější Vánoce, co se týče dárků jsem ještě nezažila. Doufám, že příští rok budu nadšená minimálně stejně. Z jakého dárečku máte největší radost vy? :) 
Vaše Luci

6 komentářů :

  1. Olaf je vážně moc roztomilý! Frozen mám také moc ráda, ale nemám potřebu s ním mít tričko či cokoli jiného, i když se u takových věcí v obchodech vždycky zastavím a rozplývám se. :) Svícen vypadá strašně krásně a EOS se mi povedl nedávno vyhrát a i když nehydratuje tak, jak bych potřebovala, používám ho každý den a miluju tu jeho vůni. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Frozen je snad jediná pohádka, se kterou jsem schopná mít všechno :D :) Ale myslím si, že tohle už stačí, když vezmu v potaz můj věk :) Eos používám, když jsem venku, ale doma hydratuji balzámem od Nivey :)

      Vymazat
  2. Ten Olaf je roztomilýýý♥ Moc krásné dárky:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hah, přesně toho samého Olafa jsem dostala už o minulých vánocích! :D Je prostě boží, jak jsem ho v obchodě zahlídla, zamilovala jsem si ho a chtěla si ho koupit sama, ale kamarád mě holt předběhl :D
    A pletený rukavice od babičky jsou supr!
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké dárky, hned bych ti sebrala třeba ty rukavice :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý komentář :)