pátek 27. března 2015

POSLEDNÍ II TÝDNY

Dnes pro vás mám takové random fotky z minulého a tohoto týdne. Snažila jsem se, abyste tu měli od každého tématu něco, tak doufám, že se vám článek bude líbit :)
Minulý týden bylo opravdu krásně, tak jsem se šla projít a měla jsem štěstí, že byl také krásný západ slunce. Na víkend jsem odjela na chalupu, kde mi děda dal starou Prakticu. Nevíte, co to je? Nechte se překvapit (už v ÚTERÝ)! :) V pondělí mi začalo být špatně. Pravděpodobně kvůli těm výkyvům počasí, tak jsem v úterý a ve středu zůstala doma a připravila jsem pro vás spoustu fotek a pracovala jsem na článcích. A dnes odjíždím zase na chalupu. Jaký jste měli týden vy? :) Mějte hezký víkend a na přístí článek se těšte zase v úterý :)
Luci

OUTFIT
V minulém článku TADY jsem se zmiňovala o Natce. Takžeeee...Tady je její outfit. Na sobě má boyfriendy, které jsem jí vylepšila těma skvělejma dírama. Má  na sobě celkem pohodlný outfit. Miluju tu fotku vlevo dole!!! Jak se vám líbí její outfit? :) 
| klobouk - H&M | šála - H&M | svetr - RESERVED | bunda - ANN CHRISTINE | boyfriendy - vintage | boty - CONVERSE|




PŘÍRODA
 
JÍDLO
Letos jsem si dost oblíbila mango. Nikdy předtím jsem ho nejedla. Až tuto zimu a stávám se na něm docela závislá a už si nedokážu představit jogurt s jiným ovocem (kromě jahod!) než s mangem. K svačině pak většinou mívám pečivo s něčím (taky máte o víkendu tyhle dvě jídla dohromady?) Ta láhev/sklenička je takový splněný sen. Hrozně ráda neustále míchám různé ovoce ve vodě. No a samozřejmě tu nesmí chybět nějaká sladkost! Pekla jsem tyhle skvělý cookies, který byly dobrý i druhý den.

2 komentáře :

  1. Já jsem mango nikdy nejedla, ale vždycky jsem to chtěla zkusit. :D Máš moc pěkný blog, tak jsem se chtěla zeptat, jestli bych tě mohla nějak kontaktovat a na něco se zeptat. Začínám s blogem, ale s bloggerem nemám moc zkušenosti. Ale tobě to očividně náramně jde. Předem díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Měla bys ho zkusit!!! :D no jasně, ráda ti pomůžu :) napsala jsem ti svůj mail na instagram :)

      Vymazat

Děkuju za každý komentář :)