sobota 24. prosince 2016

HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA



Už několik let pozoruji, jak se tato Havlíkova kosmetika velmi rychle dostává na poličky v koupelnách různých blogerek a v poslední době i mých kamarádů. Já mám vždycky přes zimu problémy s pletí na obličeji, a tak mi maminka také jednou koupila Havlíkův zázrak, že prý by to mělo pomoct. Od té doby chodím obdivovat všechny produkty a tajně sním, že moje kosmetická přihrádka bude přeplněna produkty z Apotéky. Před pár dny se mi sbírka rozrostla o makový olejíček, který jsem už několikrát zkusila a nestačila jsem se divit. A co se mi na tom nejvíce líbí je, že olej i krém můžu použít na jakoukoliv část těla a nemusím mít milion různých produktů, které akorát zabírají místo. Doufám, že až mě vánočně obdaruje zbytek mých přátel, tak budu o radost a spokojenost bohatší.♥ Teď už si přečtěte, jak používám tyhle zázraky já :) (kliknutím na název se o produktu dozvíte víc)


Makový olej
Makový olej je určen pro suchou, ekzemovou pleť, což je na zimu pro mě jako dělané. Používám ho na ruce, na nohy a dokonce i na obličej. Před líčením místo krému použiju trochu olejíčku, pečlivě a rovnoměrně ho rozetřu na obličeji. Vynechávám makeup a jdu rovnou na pudr. Pleť je krásně sjednocená a nikde nekouká žádná oschlá, loupající se kůže. Velké využití u mě nachází také na vlasy. Od té doby, co jsem se nabarvila na blonďato je potřeba, abych o ně pečovala více než jindy. Nicméně svůj oblíbený drogeriový olej nezahazuji, ale občas vlasy oživím tímto. Jediné mínus, které na tomto produktu vidím, je vůně. Vůbec nic z oleje není cítit. Mohli by přihodit špetku nějaké bylinky pouze na ovonění.

Havlíkův přírodní zázrak
Tato mastička/krém je fantastická na suchou pleť. Já ji každodenně aplikuji na celý obličej a i přes to, že je tak mastná, neudělají se mi po ní žádné pupínky, ani jiné věci, které na obličeji nikdo nechceme. Ještě skvělejší je na zimní popraskané rty (ne že bych jí jiné roční období nepoužívala), ale stačí je namazat jednou za den a po pár dnech jsou vidět výsledky. Vždy použiji opravdu jen trošku a přírodní zázrak vystačí na poměrně velkou plochu (což vykompenzovává vyšší cenu).


ME
A protože si procházím takovým těžším obdobím, rozhodla jsem se, že se budu soustředit na sebe. Abych byla sama se sebou spokojená, abych se si líbila a abych byla pyšná na to, kdo jsem. Tenhle "projekt" tady na blogu nazvu jako "ME", protože jde jen o mě. Každá dospívající (a vlastně i dospělá) žena by se měla cítit skvěle ve svém vlastním těle. Navíc se říká, že ten, kdo nemiluje sebe, nemůže pořádně milovat ostatní. Takže holky (kluci), jestli se kvůli něčemu cítíte špatně, hoďte to za hlavu a pracujte na svém lepším, krásnějším a zdravějším . Mně doma nedávno přistál pytel plný bylinek, tak jsem si hned část vysypala do skleničky od Ikea svíčky, a nemohla jsem k tomu přestat čichat. Už se těším, až si dám teplou koupel, do které přidám tyhle voňavé kytičky.

Tématické vánoční články se mi letos příliš nepovedly, ale jsem ráda, že s vámi můžu sdílet tyhle radosti. Pokud jste nad kosmetikou od Havlíka někdo přemýšleli, tak jste se snad rozhodli, že do toho půjdete, a pokud od něj doma už něco máte a milujete, tak se nebojte to s námi sdílet a sledujte mě, protože tohle rozhodně není poslední článek o jeho zázracích. A nezapomeňte myslet na sebe!
Šťastné a veselé,
Vaše Luci
Canon eos 70D, Canon 50mm/1, 8 STM

4 komentáře :

Děkuju za každý komentář :)