pátek 5. června 2015

DRESSLINK&CHOIES

Na konci března jsem si z dresslink.com objednala čtyři věci: šaty, šaty na ples, crop top, kabátek. Oblečení jsem objednala 29. března. Mělo přijít během 10 - 25 dnů. Věci přišly 13. 4. Jenže pošťačky nedoručily první vyzvání k vyzvednutí balíčku, takže jsem posledních několik dní byla nervózní, jestli balíček vůbec přijde a 23. 4. mi přišla opakovaná výzva... Byla jsem kvůli tomu docela naštvaná, na věci jsem se dost těšila. Balík jsem si tedy hned vyzvedla a rychle otevřela! Má druhá objednávka se týká stránky choies.com, kde jsem si objednala tuhle tašku. Objednávku jsem vyplnila 25. dubna. Taška měla přijít během 10 - 15 dnů. Přišla 14. května.


CHOIES.COM
 

Stránkou Choies hned začnu, protože to bude krátké. Objednala jsem si pouze tuhle tašku. Mám doma podobnou kosmetickou taštičku, kterou jste mohli vidět v . Hrozně se mi zalíbila a když jsem uviděla tuhle tašku a ještě za tu cenu (!!!), řekla jsem si, proč si jí nekoupit. V přepočtu na české peníze mě stála 465 Kč. Poštovné jsem neplatila. Uši má akorát na vše. Vejdou se na rameno i do natažené ruky, aniž bych taškou dřela o zem. Je opravdu velmi prestorná! Jediné, co mě znervózňuje je, že nemá žádný zip a přijde mi dost otevřená.       



DRESSLINK.COM



Na věci a ceny jste se mohli podívat už na začátku článku. Musím říct, že poštovné bylo ze všeho nejdražší, myslím okolo 17 liber. Ostatní ceny byly ale dost nízké. Když jsem na věci čekala, najednou jsem objevila špatné ohlasy na tuhle stránku. Ne trochu negativní, ale naprosto! Začala jsem se dost bát, ale skončilo to dobře.

Ze všeho nejdůležitější byly šaty na ples, které potřebuju na konci května do tanečních. Ty jsou také největším překvapením celého nákupu z Dresslink. Možná někde nějaké nitky koukají, ale ne viditelně. Padnou mi skvěle a vypadají skvěle (teda podle mámy a dědy, já si v nich přijdu trochu jako koule :D :( ). Mají dokonce i podšívku, takže mé kalhotky nikdo neodhalí. Jsou mi až na zem, ale k podpadkům ideální. Když pomyslím na to, kolik stály, nevěřím tomu. Uvidíme, jak dlouho vydrží. Nemám k nim zkrátka jediné negativum! No dobře mám, špatně se fotí




Druhá důležitá věc byly druhé šaty, které jsem chtěla na normální nošení. Ty mě zklamaly materiálem, ze kterého jsou vyrobené, za to si ale můžu částečně sama, že jsem tomu na stránce nevěnovala pozornost. Takže neplní to, co jsem chtěla - pohodlné šaty na léto. Jsou celé umělé. Jsou také větší než jsem předpokládala. Četla jsem to i na jejich stránce, máma ale řekla, že lepší větší, než malé, což je pravda. Přijdu si v nich trochu jako těhotná, ale ostatní říkají, že jsou pěkné a slušivé. Už jsem v nich byla i venku a do chladnějšího počasí jsou celkem příjemné. To ale záleží i na vás, jestli vám nevadí tenhle typ látky. Myslím, že názor na tyto šaty je dost subjektivní. Budete moct posoudit sami v nějakém outfitu.



Další věc, kterou jsem si objednala je šedý crop top. Ten je opravdu malý. Na srovnání jsem vám ho vyfotila s tangle teezerem, abyste to také viděli. Myslela jsem, že ho ve městě unosím alespoň k high - wasted kalhotám, ale na to si netroufnu. Budu ho tedy nosit na chalupě. Dál mě zaskoučil výstřih, který je vepředu i vzadu stejný. Nemám takové věci ráda, protože mám špatnou páteř a nerada ukazuju svůj krk zezadu. Čím mě crop top opravdu překvapil je materiál. Je hrozně příjemný a takový hladký.



Poslední věcí z Dresslinku je tehle kožíšek. Zklamal mě, ale vzápětí překvapil. Čekala jsem, že to bude taková ta hrubá kožešinka a bude to spíše kabát, který si vezmu, když budu chtít pohodlno. Je to spíš mikina, takže v tom chodím zatím jen doma. Co mě opravdu štve je opadávající látka. Není to nějak strašné, že bychom měli po celém bytě můj kožich, všimnu si toho vždy večer v umyvadle. Mikina má kapucu. Ta mi přijde jako takový vtip. Je mi přes půlku hlavy... Co mě naopak překvapilo? První dotek! Znáte takové ty "ňuchací" plyšáky, jak je chcete mít hned doma a mazlit se celé dny jen s nimi? To je tenhle kožíšek! Heboučkej, hlaďoučkej obleček. Nic takového jsem doma nikdy neměla (ani toho plyšáka :() A je v tom teplo, když je to kožich? JE! Celý večer jsem byla jen v tílku a v téhle mikince s otevřeným oknem a zimu jsem vůbec nepociťovala. To, že je tady víc záporů, neznamená, že kožíšek je propadák. Je to nejhebší věc na světě a je v něm opravdu teplo!



Objednali jste si někdy něco z nělteré ze stránek? Jak jste s tím byli spokojeni?
Vaše Luci

2 komentáře :

  1. Já jsem ještě z těchhle stránek neobědnávala ale přemýšlela jsem o tom a jak vidím tu holografickou tašku tak o tom přemýšlím ještě víc je fakt bombová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že bys to měla zkusit. U toho dresslinku je to asi kus od kusu, ale choies věřím :) Maj takové i batůžky a psaníčka, je to fakt super! :) Děkuju za komentář! :))

      Vymazat

Děkuju za každý komentář :)