čtvrtek 4. června 2015

ENGLAND 2015|London

Náš poslední výlet v Anglii byl LONDÝN. Hned ráno jsem si zapomněla mobil v autobusu, takže jsem celý den chodila bez něj a nemám v něm žádné fotky. Na foťák jsem také tak nějak zapomínala... Je to ale způsobené i tím, že na většině místech se nemohlo fotit a potom už se setmělo. Takže mám jen pár fotek.



Naše cesta začala na stanici metra Gloucester road, odkud jsme dojeli na St. Pauls. Tam jsme navštívili obrovskou katedrálu. Mohli jsme vystoupat až do nejvyššího místa, co to jde, tak jsem neváhala a šla. Byla to namáhavá cesta. Když jsem šla dolů, už jsem chtěla, aby to byl konec...









most, který spadl v Harry Potterovi

mrakodrap Shard



Po katedrále jsme se vydali do muzea madame Tussaud. Tam jsme vystáli dlouhou frontu. Musím říct, že jsem čekala mnohem víc figurín známých herců. Naopak sportovců tam na mě bylo moc. Místnost s nimi jsem jen prošla. Do hororové části jsem se nakonec odvážila jít! Jedná se o cestu, kde jsou mezi figurínami i živí herci, kteří na vás šahají. Na konci mi dost bilo srdce a byla jsem ráda, že jsem přežila. Popisuju to jako něco hrozného, ale bylo to spíše z těch zvukových efektů. Dál pokračoval takový roztomilý taxík, který vás provezl historií Londýna. Nakonec jsme šli do Marvel části, kde jsme navštívili 4D kino. Strávili jsme tam 2 hodiny. Figuríny mě možná zklamaly, ale vše okolo mě dost překvapilo a byla jsem spokojená. Určitě vám doporučuju tu frontu vystát a projít tam maximálně věcí!
 
Julia Roberts

Meryl Streep|Johnny Depp

Robin Williams
 
Robert Pattinson|Jennifer Lawrence

Lady Gaga|Madonna

Miley Cyrus
Marilyn Monroe|Amy Winehouse
 

Beyonce

Od muzea jsme šli na London eye. Jelikož pršelo, jsou fotky takové nekvalitní, ale alespoň něco. Po oku už následoval několika hodinový rozchod. Rozhodla jsem se jet na Oxford street. Byla jsem se kouknout ve spoustě obchůdkách.





Topshop na Oxford street

Piccadilly circus
 
Večer jsme měli sraz na Piccadilly circus, odkud jsme přejeli k O2 aréně a jeli domů.
Vše, co jsem si za ten týden koupila, uvidíte už brzy. Zítra se můžete těšit na haul ze stránek Dresslink a Choies! :)
Vaše Luci

1 komentář :

Děkuju za každý komentář :)